Hallo! Hej! Hola!

Een tijdje terug stond hier een heel lang verhaal over mijzelf. Waar ik vandaan kwam, wat ik zoal doe in het dagelijks leven, waarom ik in godsnaam deze site heb, etcetera etcetera. Het was best grappig om dit te lezen en te realiseren hoeveel er inmiddels veranderd is. Ik blijf in feite wel hetzelfde vrouwtje, maar er kan in het leven zoveel om je heen veranderen. Zowel positief als negatief.

Als mens ontwikkel je je door de manier waarop je met veranderingen omgaat. Je kan als een soort ezel steeds dezelfde fouten maken of je kiest ervoor om met de flow mee te gaan. Ik ben een gelukkig mens om te realiseren dat mijn flow me weer een stukje verder heeft gebracht. Dit wilt overigens niet zeggen dat mijn pad er alleen maar makkelijker op is geworden.

Ik heb van nature onrust in mijn kont en probeer dolgraag dingen uit. Van bloggen tot mindfulness. Van video’s editen tot schilderen. Leergierigheid is altijd een eigenschap van mij geweest, discipline en vasthoudendheid helaas wat minder. Een geboren passie of levensroeping? Pff, ik heb nog niemand ontmoet die perfect op z’n creatieve doel afgaat. Iedereen struggled net zo hard als ik. Daarom weet ik dat je me zult vergeven voor mijn algehele ‘van de hak op de tak’ modus.

Deze site wordt daarentegen een waar slagveld. Wat ik ook tegenkom, welke obsessie ik op dit moment ook heb, hier zal het terechtkomen. Dus wil je net zoals deze kneus wat aanmodderen? Dan zit je hier goed! Ben je een ramptoerist? Nou, dan zit je hier nog beter!