Wie ben ik? Bianca in vijf antwoorden (deel 2)

geplaatst in: Persoonlijk | 0

Allemaal leuk en aardig zo’n blog hoor. Je ziet allerlei boekrecensies voorbijkomen, leest over van alles en nog wat, maar wie is die Bianca nou eigenlijk? Het is te flauw om te zeggen: that’s me! Want uiteindelijk zitten wij beide aan verschillende kanten van de scherm en dan heb je nog geen idee wie ik ben. Voor hetzelfde geld ben ik wel een vreemde man van middelbare leeftijd. Haha nee hoor… just kidding! 🙂 Maar zodat je me toch een beetje beter leert kennen, heb ik een aantal vragen beantwoord. Hier is deel 2!

Bijna niemand weet dat…

Ik Repelsteeltje heet. Haha nee grapje! Als je de serie Once Upon a Time kijkt dan snap je wel dat je dat niet moet willen. Nee serieus, ik zit nu al minuten naar deze tekst te staren en ik kan echt niks bedenken. De stomste dingen die me te binnen schieten, zijn wel weer dingen waar sowieso iemand vanaf weet. Mijn familie of mijn vriend, of juist een vriendin. Dus het enige dat niemand van mij kan weten, zijn mijn pincodes en wachtwoorden. Misschien ben ik gewoon te eerlijk 🙂

biebjesblog-wie-ben-ik2-1

Deze persoon zou ik voor een dag willen zijn…

Maakt me helemaal niet uit! Het lijkt mij leuk om wie dan ook te zijn. Mijn favoriete bordspel is bijvoorbeeld Levensweg en mijn favoriete computergame is The Sims, want ik ben gefascineerd door de keuzes die je zoal kunt maken in dit leven. Ieder mens is op een bepaalde manier gelijk, toch kunnen ze zo anders zijn en kunnen ze een heel ander leven hebben. Het lijkt mij zo leuk om bijvoorbeeld eens een keer een chefkok te zijn. Want hoe is dat als je leven volledig om eten draait? Of misschien een dagje als schrijver juist. Gewoon jezelf heel de dag op te sluiten en een mooi verhaal te creëren. In veel gevallen zullen de dagen van anderen ook een beetje saai zijn, maar ik ben toch nieuwsgierig! Wat herken ik uit mijn dagelijkse leven en wat is juist zo uniek aan hun leven?

biebjesblog-wie-ben-ik2-2

De beste manier om het weekend te beginnen…

Als dan eenmaal die laatste werkdag voorbij is, dan vind ik het fijn om thuis zo snel mogelijk zoveel mogelijk klusjes af te hebben. Want daarna is het tijd om lekker achterover te leunen en in chillmode te gaan. Je kan moeilijk op de bank ploffen als je nog 3 wasjes moet draaien. En hetzelfde geldt voor de vaat. Echt relaxen kan je gewoon niet als je om de rommel heen moet luieren. Zodra ik thuis ben, probeer ik vlug het een en ander te fixen zodat ik de rest van mijn weekend nergens meer over hoeft na te denken.

biebjesblog-wie-ben-ik2-3

Mijn grootste uitdaging ooit…

Pfff, wat moet ik daar nou op zeggen. Ik heb door de jaren heen wel verschillende uitdagingen voor mijn kiezen gehad en mezelf er gelukkig goed doorheen geslagen. Daardoor ben ik best strijdlustig geworden en weet ik goed wat ik wel en niet wil. De grootste uitdaging kan ik niet zo noemen. Wellicht is dat toch mijn verhuizing naar Den Haag. Mijn familie woont nog steeds in mijn geboortedorp en het ligt eigenlijk niet zo voor de hand om zelf helemaal opnieuw te beginnen in een andere stad. Ik verhuisde tenslotte ook niet voor een opleiding of liefde ofzo. Ik vertrok naar Den Haag juist voor mezelf, omdat ik de omgeving leuk vond. Gelukkig tot op de dag geen spijt gehad. Maar achteraf gezien was deze stap toch best pittig en heb ik het toch maar geflikt!

biebjesblog-wie-ben-ik2-4

Dit heb ik het laatst gegoogeld…

Christina Aguilera. Tja, ik kan er niks anders van maken. Voor mijn nieuwe radioprogramma ‘De tien om 10’ ben ik elke week bezig om een thema op poten te zetten. Toevallig ging het deze woensdag over kindsterretjes en heb ik dus veel bekende popsterren even gegoogled. Ook kwamen Justin Bieber, Michael Jackson en (toen nog) Jantje Smit voorbij. Wist je trouwens dat Aaron Carter nog steeds muziek maakt maar dan als DJ? Zijn plaatjes op Instagram zijn overigens ook niet verkeerd. Hij is aardig opgedroogd, al kijkt hij vaak alsof ‘ie moet niezen haha.

biebjesblog-wie-ben-ik2-5

En, ken je me nu al een beetje? Nou geen zorgen hoor als het niet zo is, later volgen nog meer delen. De eerste 5 vragen kan je overigens hier vinden. Heb je trouwens een vraag voor mij die ik hier nog niet heb beantwoord? Laat hem dan hieronder achter en dan krijg je het antwoord!

Laat een reactie achter