Nieuwe blogreeks ‘Lief dagboek’ komt eraan!

geplaatst in: Persoonlijk | 0

Als je dan toch al over boeken schrijft, dan kan je het ook over dagboeken hebben dacht ik zo. Maar waarom er alleen over schrijven? Lief dagboek wordt mijn nieuwe blogreeks waarbij ik over mijn avonturen vertel. Nou ja, avonturen… In ieder geval kunnen jullie lezen over al het spannends wat ik meemaak 😉


Plogs en weekoverzichten vind ik een van de leukste artikelen om te lezen. Zelf volg ik verschillende bloggers, uit allerlei hoeken en windstreken, en zo’n blog post sla ik zelden over. Een dagboek heeft iets intiems, de blogger gunt ons een kijkje in zijn of haar dagelijkse leven. Het leek mij de moeite waard om zelf eens zo’n blogreeks te proberen.

Ik geef wel gelijk eerlijk toe: regelmaat is niet zo mijn ding. Vroeger zat er soms maanden tijd tussen mijn dagboekschrijfsels. En wat betreft blogs merken jullie vast ook wel dat ik geen vaste planning heb 😉 Toch vind ik het best interessant om mijn eigen gedachten terug te lezen. Vaak schaam ik me soms, net alsof je naar een oude foto van jezelf kijkt, maar hopelijk lachen jullie na verloop van tijd net zo hard mee 🙂

Anyway… ik beloof jullie ook niet te vervelen met alle saaie dingen die ik zoal meemaak, maar ik ben ook absoluut niet van plan om een soort instagram versie van mijn leven te tonen. Tenslotte ben ik maar een doorsnee vrouw met doorsnee baan, doorsnee huis, et cetera et cetera. Mijn doordeweekse ritme is aardig stabiel, zoveel spannende dingen gebeuren er eigenlijk niet. Grappige en bijzondere ervaringen zal ik voortaan beschrijven in Lief dagboek.

Laat een reactie achter